Плевели Плевели в земеделските полета на Европа Разгледай

Arisarum vulgare O.Targ.Tozz.

 
Araceae 1549 1204 Наблюдения
Arisarum vulgare
Arisarum vulgare
Arisarum vulgare
Arisarum vulgare